Hírek & Események

E-napló segítség 

E-kréta belépés


Szakmák éjszakája

2018.04.13.

A Holokauszt áldozatainak emléknapja

2018.04.16.


Fogadóóra

2018.04.18.


Diákközgyűlés

2018.04.19.


Deák megemlékezés

2018.04.20.


Diáknak, diáknapi foci

2018.04.27.


Pihenőnap

2018.04.30.


Munkaszüneti nap

2018.05.01.


Tavaszi nagytakarítás

2018.05.02-04.


Szerenád

2018.05.02.


Kapcsolatok


8000 Székesfehérvár, Károly János u. 32.


Igazgató: (70) 198 6386


Igazgató helyettes: (70) 198 6388


Titkárság: (70) 198 6387


Porta: (70) 198 6385


Email: fehervar@deak.axelero.net


                



Iskolánkról

Iskolánk története


Elérhetőségek


Hagyományaink


Kapcsolataink


Támogatók


Alapítvány


Pályaválasztás




Különös közzétételi lista


Tini Tanbolt


Báli menü receptjei








Iskolánkról szóló filmek:


Deák film


Erasmus


Rólunk szól a hír


Élet a Deákban











Határtalanul 2014



Határtalanul 2016





Támogatóink:





Édesség Világ Kft.

Székesfehérvár

Fehér Róbert



Kriszkóné Papp Krisztina

Virág ajándék - Bodajk










Erasmus Ausztria



ERASMUS +



A DEÁKOS DIÁKOK ÚJRA MEGHÓDÍTJÁK AZ EU-T

PROGRAM IDŐTARTAMA: 2015. november 14. - 2015. december 11.

RÉSZTVEVŐ PEDAGÓGUSOK: 



2015. november 14. - november 28.

           Orsovainé Péter Anikó
              Galgovszki Lajos András

2015. november 28. - december 11.

  Oroján Gabriella
Szénásy Péter

A PROGRAMBAN RÉSZTVEVŐ DIÁKOK: 


Révész Rebeka                                                                                              cukrász tanuló
Zsédely Cintia                                                                                                cukrász tanuló
Gróber Erzsébet                                                                                                pincér tanuló
Lakatos Tünde                                                                                                 pincér tanuló
Madarász Zoltán                                                                                              pincér tanuló
Nagy Gergő                                                                                                 szakács tanuló
Molnár Zsombor Kristóf                                                                                 szakács tanuló
Hamvas Péter                                                                                              szakács tanuló
Gyöngyösi Erzsébet                                                    vendéglátásszervező-vendéglős tanuló
Kovács Dániel                                                            vendéglátásszervező-vendéglős tanuló
Wallendums Ádám Máté                                              vendéglátásszervező-vendéglős tanuló



A SZÁLLÁS ADATAI: Ferienwohnung Heine Wien


                                      1020 Bécs, Pazmanitengasse 8.


Iskolánk tanulói és kísérőtanáraik 2015. november - december időszakában az Erasmus + Project keretében Bécsben töltöttek 1 hónapot.
Célunk az volt, hogy piacképes tudást adjunk szakmai nyelvismerettel kiegészítve.
Örülünk, hogy tanulóink jól használható, nemzetközi gasztronómiai ismeretekkel bővített képzésben vehettek részt.
A fogadó partnerektől azt vártuk, hogy ismertessék meg tanulóinkkal hazájuk specialitásait, mindhárom szakma területén.
A legtöbb tanuló a hagyományos, nemzetközi konyha megismerésén kívül korszerű gépeken dolgozhatott, és a modern gasztronómiának megfelelő, új ismereteket szerzett.
Tanulóinkra a külföldi gyakorlat idején nem volt panasz, sem szakmai, sem emberi mulasztás miatt. Mindkét területen sokat gazdagodtak, önállósodtak. Reményeink szerint a megszerzett tudás elhelyezkedésüket segítheti és erősíti a színvonalas magyar vendéglátást. Fontos cél és terület volt a nyelvtudás fejlesztése. Ez a legtöbb esetben megvalósult. Iskolai mérése folyamatosan zajlik, melynek eredményét táblázatban mellékeljük.  
Vendéglátós diákjaink számára egy tanétterem és két tankonyha áll rendelkezésre, azonban az itt elvégzett munka nem hasonlítható a valós környezetben, valódi nyomás alatt végzett munkához. Ezért nagyon fontos volt, hogy a diákok működő vállalatokat ismerhessenek meg, ezt megfűszerezve nyelvtudásuk bővítésének lehetőségével, ami a vendéglátóiparban elengedhetetlen. 


A képek megtekinthetõk Itt


A videó megtekinthetõ   Itt