Hírek & Események


E-napló segítség 

E-kréta belépés


Munkanap

2018.12.15.


Tantestületi karácsony

2018.12.20.


Iskolai karácsony

Utolsó tanítási nap

2018.12.21.


Téli szünet utáni első tanítási nap 

"B" csütörtök

2019.01.03.


Keresztféléves képzés 1. év vége

2019.01.04.


Magyar kultúra napja

2019.01.22.
Kapcsolatok


8000 Székesfehérvár, Károly János u. 32.


OM azonosító: 203053


Igazgató: (70) 198 6386


Igazgató helyettes: (70) 198 6388


Titkárság: (70) 198 6387


Porta: (70) 198 6385


Email: fehervar@deak.axelero.net


                Tini tanbolt

 

 

Iskolánk Tini Tanboltja meghosszabbított nyitvatartással várja kedves vásárlóit!

Új nyitvatartás hétköznapokon: 07-18 óráig

Térj be a Tinibe! 

  Köszönjük, hogy Magyar kisvállalkozások üzleteiban vásárolsz. Játssz a nyugtáiddal a havi ajándékokért. 

A nyerő üzleteket megtalálod a koszonomabc.hu oldalon. 

A nyerő üzletek száma folyamatosan nő. Ha nem találod a kedvenc üzletedet, szólj neki, hogy szeretnél játszani a nyugtáival, és regisztráljon a Köszönömabc.hu kereskedői oldalán.Köszönömabc


                                    

 A centrumos iskolák összefogásával megújult a Tini Tanbolt.

Videónk megtekinthető itt:

ÉN BOLTOM, TE BOLTOD, MI BOLTUNK

 

Hírünk a sajtóban

A megnyitásról szóló cikkek megtekinthetők:

 fmc.hu       szekesfehervar.hu      szekesfehervar.hu 2      Dr. Cser-Palkovics András Facebook oldaláról

 

TINI Tanbolt megnyitója

2016. szeptember 19.


Ez a tanműhely az 1990-es években jelent meg Székesfehérvár város közéletében. A Károly János utcai iskolaépülettel együtt tankonyha, tanétterem és tanbolt lett kialakítva, ahol tanulóink szakoktatóink segítségével sajátították el a szakmai alapismereteket. Az önkormányzati fenntartású időkben is használhattuk kereskedelem szakos diákjaink számára, ennek köszönhetően a TINI Tanbolt fogalommá vált a város életében. A közelmúltban az épület állapota jelentősen leromlott, használhatatlanná vált. Az átmeneti időben partnerek segítségével és az iskolán belül oldottuk meg a csoportos gyakorlatokat. A 2015-ös évben megalakult Székesfehérvári Szakképzési Centrum kiemelt feladatai közé sorolta a tanműhelyünk helyrehozatalát, ezzel biztosítva tanulóinknak a magas színvonalú oktatásban való részvételt.

 

 Örömmel mondhatom, hogy a tanbolt elkészülése során minden érintett kollégánál a lelkesedést láttam. Iskolánk nevében köszönöm a Székesfehérvári Szakképzési Centrum vezetőségének, munkatársainak, a társiskolák vezetőségének, kollégáinak a kitartó, példaértékű összefogását. Külön köszönöm az iskolák tanulóinak a magas színvonalú munkáját. Köszönöm kollégáimnak a lelkiismeretes, az önzetlen segítséget, melynek eredményeképpen a mai napon ezt a tanműhelyet ismét megnyithatjuk.

Kedves Vendégeink! Kérem az ünnepélyes megnyitó után, fáradjanak be az üzletbe és tekintsék meg Székesfehérvár megújult TINI Tanboltját.

Az üzlet felújítását a diákok végezték, a Szakképzési Centrum csak az alapanyagokat biztosította.

Az ilyen munkahelyigyakorlatokon a diákokat már nem védelmezi az iskola, belecsöppenek a való életbe és nem utolsó sorban a gyakorlatban is csiszolhatják az addig megszerzett tudásukat. Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere köszönetet mondott a Szakképzési Centrum diákjainak és dolgozóinak, hogy felújították a városképet is meghatározó boltot.

A kínálatban kézműves és diabetikus termékek, hús- és pékáru is megtalálható, valamint zöldséget és gyümölcsöt is lehet vásárolni. A boltban az üzletvezető kivételével a Székesfehérvári SZC Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája diákjai dolgoznak.

Fontos megemlítenünk még azt is, hogy gluténérzékeny vagy a diabetikus élelmiszert keresők is megtalálhatják a számításukat, miközben lehet majd helyi kézműves termékeket is kapni.


A képek megtekinthetők IttTini Tanbolt felújítása


  A centrumos iskolák összefogásával megújult a Tini Tanbolt.

  A képek megtekinthetők Itt