Kapcsolatok


8000 Székesfehérvár, Károly János u. 32

Tel:  (22) 505-222 , (22) 505-223

Fax: (22) 505 327-095
Különös közzétételi lista
Tini Tanbolt
Báli menü receptjei
Iskolánkról szóló filmek 

megtekinthetők itt:


Deák film


Erasmus


Rólunk szól a hír


Élet a Deákban


Határtalanul 2014Határtalanul 2016

Támogatóink:


Édesség Világ Kft.

Székesfehérvár

Fehér RóbertKriszkóné Papp Krisztina

Virág ajándék - Bodajk   


Egyéb foglalkozások
GASZTRO –klub

Intézményünkben fél évtizede működik már a Gasztro-klub. Egyik legfontosabb célkitűzésünk az volt, hogy a vendéglátás területén tanuló tehetséges diákjaink lehetőséget kapjanak arra, hogy összemérjék gyakorlati tudásukat. Ezen kívül a klub szervezésében sikeresebben készíthetjük fel a diákokat a különböző regionális és országos megmérettetésekre. A Gasztro-klub minden évben – több alkalommal- szervez tanulmányi kirándulásokat, ahol a gyerekek minél sokszínűbben ismerik meg a magyar és az európai vendéglátás újabb lehetőségeit.

 

KERESKEDŐK klubja

Intézményünk képzési profiljának megfelelően a kereskedelem és a logisztika területén is hasznos szabadidős tevékenységet ajánlunk a diákoknak. A klub keretén belül előadások szervezésével, közös tanulmányi kirándulások lebonyolításával gazdagítjuk a diákok tudását. Ezek mellett a szakmai vizsgára való felkészülést is segítjük. A klub szervezésében részt veszünk regionális és országos versenyeken is.

 

TÚRÁK

A szabadidő hasznos eltöltését szolgálják azok a gyalogtúrák, amelyeket iskolai keretek között szervezünk. Ezeknek a célja a szűkebb és a tágabb környezetünk megismerése és a környezettudatos magatartás megerősítése. A fehérvári vagy a Velence-tavi tanösvények túráján mindig sok tanulónk vesz részt. Szintén évente felkeressük megyénk kis települését, Mohát, hiszen a mohai Tikverőzés azt a célt is szolgálja, hogy megőrizzük és átörökítsük hagyományainkat a jövő generációi számára. Ez a hagyományőrzés közösségünknek fontos.

 

IDEGEN NYELVI klub

Képzési rendszerünkben fontos szerepe van az idegen nyelvek ismeretének. A klub ezt a tudást szeretné fejleszteni, illetve megerősíteni, hogy tanulóink a munkaerőpiacon minél magasabb szintű idegen nyelvi kompetenciákkal rendelkezzenek. További célként szerepel a klub feladatai között, hogy az intézmény életébe, annak hagyományrendszerébe mind sokoldalúbban kapcsolódjanak be, ezzel is színesítve az iskolai közösség életét.                                                                                                                                                                            Copyright © 2017. All Rights Reserved.