Kapcsolatok


8000 Székesfehérvár, Károly János u. 32

Tel:  (22) 505-222 , (22) 505-223

Fax: (22) 505 327-095








Különös közzétételi lista




Tini Tanbolt












Báli menü receptjei




Iskolánkról szóló filmek 

megtekinthetők itt:


Deák film


Erasmus


Rólunk szól a hír


Élet a Deákban






















Határtalanul 2014



Határtalanul 2016





Támogatóink:






Édesség Világ Kft.

Székesfehérvár

Fehér Róbert



Kriszkóné Papp Krisztina

Virág ajándék - Bodajk















                            

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   








Erasmus Olaszország



ERASMUS +


A DEÁKOS DIÁKOK ÚJRA MEGHÓDÍTJÁK AZ EU-T

PROGRAM IDŐTARTAMA: 2016. június 04. - 2016. július 01.

RÉSZTVEVŐ PEDAGÓGUSOK: 

2016. június 04. - június 16.

   Győre Gabriella
                Galgovszki Lajos András

2016. június 16. - július 01.

    Szloboda Mária
Vas Zoltánné

A PROGRAMBAN RÉSZTVEVŐ DIÁKOK: 



Gyúró Alexandra                                                                                    cukrász tanuló
Jádi Kata Evelin                                                                                     cukrász tanuló
Bácsi Boglárka                                                                                         pincér tanuló
Keresztszegi Kitti                                                                                     pincér tanuló
Páncél Evelin                                                                                           pincér tanuló
Németh Enikő                                                                                      szakács tanuló
Sekk Antónia                                                                                       szakács tanuló
Váczi Kristóf                                                                                        szakács tanuló
Váczi Kristóf                                                                                        szakács tanuló
Viszugyel Erik                                                                                      szakács tanuló
Farkas Georgina                                                 vendéglátásszervező-vendéglős tanuló
Gyöngyösi Erzsébet                                            vendéglátásszervező-vendéglős tanuló

A SZÁLLÁS ADATAI: Localita Piazzo


                                                  23831 Casargo, Lecco, Italy 



Iskolánk tanulói és kísérőtanáraik 2016 júniusában az Erasmus + Project keretében Casargoban, Olaszországban 1 hónapot.
Célunk az volt, hogy piacképes tudást adjunk szakmai nyelvismerettel kiegészítve.
Örülünk, hogy tanulóink jól használható, nemzetközi gasztronómiai ismeretekkel bővített képzésben vehettek részt.
A fogadó partnerektől azt vártuk, hogy ismertessék meg tanulóinkkal hazájuk specialitásait, mindhárom szakma területén.
A legtöbb tanuló a hagyományos, nemzetközi konyha megismerésén kívül korszerű gépeken dolgozhatott, és a modern gasztronómiának megfelelő, új ismereteket szerzett.
Tanulóinkra a külföldi gyakorlat idején nem volt panasz, sem szakmai, sem emberi mulasztás miatt. Mindkét területen sokat gazdagodtak, önállósodtak. Reményeink szerint a megszerzett tudás elhelyezkedésüket segítheti és erősíti a színvonalas magyar vendéglátást. Fontos cél és terület volt a nyelvtudás fejlesztése. Ez a legtöbb esetben megvalósult. Iskolai mérése folyamatosan zajlik, melynek eredményét táblázatban mellékeljük.  
Vendéglátós diákjaink számára egy tanétterem és két tankonyha áll rendelkezésre, azonban az itt elvégzett munka nem hasonlítható a valós környezetben, valódi nyomás alatt végzett munkához. Ezért nagyon fontos volt, hogy a diákok működő vállalatokat ismerhessenek meg, ezt megfűszerezve nyelvtudásuk bővítésének lehetőségével, ami a vendéglátóiparban elengedhetetlen.  


A képek megtekinthetõk Itt

A videó megtekinthetõ Itt





                                                                                                                                                                            Copyright © 2017. All Rights Reserved.